• sns01
  • sns02
  • sns05
  • sns07
  • sns06

Tentang Kami

Cariosan Ningbo Swan Olahraga Perkakas Manufaktur Co., Ltd.

Ningbo Swan Olahraga Perkakas Manufaktur Co., Ltd. didirikan dina Ningbo, hiji kota palabuhan geulis di 1998. Ieu mangrupakeun perusahaan swasta badag olahraga aksésori nu integrates hasil panalungtikan, ngembangkeun, desain na jualan di skates roller. Pausahaan owns sacara gembleng set pakakas produksi jeung ngolah bebas tur lengkep téknologi. Aya rupa-rupa produk anyar, skates Swan anu salah sahiji sapuluh pangalusna-ngajual merek roller skate di Cina.

N2

Swan salawasna tataman jadi "manusa-berorientasi" sudut pandang, nempel pentingna pikeun bubuka jeung budidaya bakat, sarta kalawan ieu panalungtikan ngarah anak, ngembangkeun jeung abilities inovatif, éta geus ngembangkeun sababaraha pangalusna-jualan gaya sapatu. Produk na nutupan rupa tingkatan, mimitian ti luhur-tungtung ka tingkat low-tungtung, sanggup nohonan kabutuhan klien béda. Pausahaan owns Labs otonom dilengkepan professional. Eta ketat kieu standar industri di produksi. Produk na geus kaliwat loba tés nulis na authorizations kayaning SGS, EN71: 1: 2: 3, EN13843 na CTT. Dina raraga cater kana kaperluan pasar Éropa sarta Amérika, pausahaan arranges BSCI jeung Disney inspeksi pabrik na geus ditangtukeun laporan alkana. Sagedengeun ti eta, jeung kaunggulan posisi geografis nu jarakna linier sabudeureun 20km ti Ningbo Harbour, hiji palabuhan utama Oriental, produk nu dijual ka puluhan nagara deungeun.
Swan tataman kana konsep "nyieun deui kids kawas jeung cinta roller-skating", forges payun, dimana wae aya "Swan", aya senang roller skating.

tidd1fmg
sfsfesfs)

Kalawan sumanget "kiridit heula, ngembangkeun ngaliwatan inovasi, kerjasama ikhlas sarta pertumbuhan joint", parusahaan urang geus striving nyieun hareup cemerlang sareng anjeun, ku kituna pikeun jadi platform paling berharga pikeun exporting produk urang dina Cina!

Simkuring boga cukup kapercayaan nawarkeun maneh duanana produk hadé tur jasa, sabab kami beuki loba kawasa, profésional sarta pangalaman dina domestik jeung internasional. 

1998kagabung dina Ningbo, hiji kota palabuhan geulis.
1999Didirikeun na perfected jaringan jualan di Cina Daratan.
2000Dina ngarespon kana paménta pasar, pamekar dada jeung alat-alat kabugaran séjén anu dimekarkeun mandiri.
2001Simkuring diusahakeun pasar sapatu inline.
2002dilengkepan sacara gembleng alat produksi set na proses aliran, dimimitian tur sagala sided modél produksi.
2003researched sarta dimekarkeun runtuyan produk panyalindungan katrol.
2004brand kami anu jadi ogé narima éta kami salah sahiji merek toopo di Cina.
2005Mimitian dina inline semi-lemes pasar skates, sarta ngajurung fashion nu.
2006Ku integral tina kaunggulan tina sagala rupa aspék sarta ku handap prinsip "nyieun deui barudak sunda skating", urang diwanohkeun ongkos tinggi kinerja semi-lemes skates tur éta pisan suksés.
2007dipindahkeun ka lpark industri anyar, diwanohkeun garis produksi paling up-to-date, sarta ngajurung dina désainer profésional paling alus teuing di Cina.
2008Candak kalungguhan dina industri pikeun ngembangkeun sarta ngahasilkeun dewan oray favorit anyar.
2009Pikeun hadé align kalayan komunitas internasional, salajengna ngaronjatkeun set tina sistem sertifikasi internasional.
2010Mimitian pikeun ngajual produk urang nepi pasar internasional, sarta ngagaduhan reponse pohara alus.
2012Stratégi adjustment, ngembangkeun tren produk mun profésional, dibawa dina alat-alat canggih tur insinyur.
2014skates Anyar ngawangun te-991 sarta skates profésional pikeun duanana dewasa sarta barudak sumping kana pasaran.
2015brand Anyar dijieun, diwanohkeun kagiatan skating di klub universitas.
2016Mekarkeun slalom anyar keur boh barudak boh dewasa, perfected serial slalom terus.
2018Hiji brand anyar year.In tambahan kana inovasi tetep skates roller, runtuyan produk kayaning skateboard na Scooter geus developed.Looking maju ka beuki miracles ......

n0

Salila taun pondok, urang ngalayanan klien kami paruk sakumaha Quality Kahiji, Integritas Perdana, Taliwang timely, nu geus earned kami hiji reputasi beredar na hiji portopolio perawatan klien impressive. Pilari maju ka gawé bareng maneh Ayeuna!