• sns01
  • sns02
  • sns05
  • sns07
  • sns06

Babagan awake dhewe

BABAGAN Ningbo Swan Olahraga Appliance Manufacturing Co., Ltd.

Ningbo Swan Olahraga Appliance Manufacturing Co., Ltd. iki diadegaké ing Ningbo, sawijining kutha plabuhan ayu ing 1998. Iku perusahaan gedhe pribadi olahraga aksesoris kang nyawiji riset, pembangunan, desain lan dodolan skates roller. Perusahaan ndarbeni kabèh pesawat saka peralatan produksi lan Processing bebas lan lengkap teknologi. Ana macem-macem jinis produk anyar, skates Swan iku siji saka sepuluh paling laris merek roller skate ing China.

N2

Swan tansah kataman kanggo "manungsa-oriented" sudut pandang, nempel wigati kanggo pitepangan lan budidoyo saka talents, lan karo riset anjog sawijining, pembangunan lan kabisan inovatif, iku wis dikembangaké akeh paling laris gaya sepatu. Produk punika nutupi werna-werna tingkat, kiro-kiro saka dhuwur-mburi kanggo tingkat kurang-mburi, saged patemon kabutuhan saka klien beda. Perusahaan ndarbeni labs otonomi dilengkapi profesional. Iku strictly nderek standar industri ing produksi. Produk punika sampun liwati akeh tes kuoso lan authorizations kayata SGS, EN71: 1: 2: 3, EN13843 lan CTT. Supaya kanggo ngebaki kabutuhan pasar Eropah lan Amérika, perusahaan ngatur BSCI lan Disney pengawasan pabrik lan wis dijupuk laporan sing cocog. Kejabi, karo kauntungan posisi geografis saka kadohan linear watara 20km saka Ningbo Langkawi, lan pelabuhan utama oriental, produk sing didol kanggo Welasan negara manca.
Swan, Protestan, konsep "nggawe liyane dicekel bocah kaya lan katresnan roller-skating", Forges ahead, ngendi ana "Swan", ana seneng roller olahraga skate.

tidd1fmg
sfsfesfs)

Kanthi semangat "kredit pisanan, pembangunan liwat inovasi, kerjasama tulus lan wutah peserta", perusahaan kita wis diunggahake kanggo nggawe mangsa sarwa karo sampeyan, supaya minangka kanggo dadi platform paling terkenal kanggo ngekspor produk kita ing China!

Kita cukup kapercayan kanggo kurban loro produk luwih apik lan layanan, amarga kita liyane lan liyane kuat, profesional lan pengalaman ing domestik lan internasional. 

1998tergabung ing Ningbo, sawijining kutha plabuhan ayu.
1999Madeg lan sampurna ing Jaringan ing China daratan.
2000Ing respon kanggo dikarepake pasar, gawe dodo lan peralatan fitness liyane padha mandiri.
2001Kita nyoba pasar skate apik.
2002Dilengkapi kabèh peralatan produksi pesawat lan proses aliran, miwiti lan kabeh-sisi model produksi.
2003riset lan dikembangaké seri produk Proteksi katrol.
2004account Kita padha uga ditampa sing kita padha siji merek toopo ing China.
2005Diwiwiti apik semi-alus pasar skates, lan mimpin fashion.
2006Kanthi nggabungaken kaluwihan saka macem-macem aspèk lan mèlu prinsip "nggawe anak luwih tresna skating", kita ngenalaken biaya performa semi-alus skates lan padha banget sukses.
2007Dipindhah menyang lpark anyar industri, ngenalaken baris produksi paling munggah-kanggo-tanggal, lan mimpin ing perancang profesional paling banget ing China.
2008Njupuk timbal ing industri kanggo berkembang lan gawé Papan ula favorit anyar.
2009Luwih kempal karo masyarakat internasional, langkung pesawat saka sistem sertifikat internasional.
2010Diwiwiti kanggo ngedol produk kita kanggo pasar internasional, lan tak reponse apik banget.
2012Strategy imbuhan, pangembangan tren produk kanggo profesional, digawa ing peralatan majeng lan engineer.
2014skates New shaped TE-991 lan skates profesional kanggo loro diwasa lan anak teka menyang pasar.
2015account New digawe, dipun aktivitas olahraga skate ing klub universitas.
2016Dikembangaké slalom anyar kanggo loro anak lan diwasa, sampurna seri slalom saya.
2018A account anyar year.In Saliyane ing inovasi pancet skates roller, seri produk kayata skateboard lan skuter wis developed.Looking nerusake kanggo mukjijat luwih ......

N0

Sajrone taun cendhak, kita ngawula klien kita sajujure minangka Quality First, Integrity Perdhana, Delivery Pas wektune, kang wis entuk kita lan ajining diri pinunjul lan portofolio care klien nyengsemaken. Looking nerusake kanggo nggarap sampeyan Saiki!